face O  youtube
19.05.2017.
Poruka Vlade Andučića

Poštovane Siščanke i Siščani,nalazimo se neposredno pred lokalnim izborima i to je prigoda da razmislite kakav Sisak zaista želite.Sisak u kojem će te sa svojom djecom i unucima razgovarati preko...

Dalje...
27.04.2017.
Predstavljanje koalicije “SKupa”
Predstavljanje koalicije “SKupa”

Predstavljanje kandidata za izvršnu vlast i predstavničko tijelo koalicije sisačkog građanskog centra "SKupa" na predstojećim izborima održano je u Hotelu Panonija. Kandidat za gradonačelnika Vlado Andučić je naglasio kako Sisak vidi...

Dalje...
17.03.2017.
Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna
Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna

 Sisački HNS održao je 16. ožujka 2017. u banket sali Hotela Panonija, 8. Javnu tribinu pod nazivom "Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna." "Večeras se nećemo...

Dalje...
19.01.2017.
Intervju Vlade Andučića, nST, 19. siječnja 2016.g.

Predstavljanje koalicije “SKupa”

Predstavljanje kandidata za izvršnu vlast i predstavničko tijelo koalicije sisačkog građanskog centra "SKupa" na predstojećim izborima održano je u Hotelu Panonija.

Kandidat za gradonačelnika Vlado Andučić je naglasio kako Sisak vidi kao grad odgovornog poslovanja. "Sisak vidim kao grad transparentnog i odgovornog poslovanja, nulte stope tolerancije političkoj korupciji, grad odgovornog vodstva, uključenih građana, kao i cjelokupne poduzetničke i stručne javnosti."

Skup je pozdravio i član predsjedništva HNS-a i predsjednik Središnje-hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, Tomislav Stojak, nakon kojeg su se obratili čelnici koalicijskih stranaka Boris Curić, predsjednik Gradske organizacije HSU-a, Mirjana Karajčić, predsjednica Gradske organizacije DSU-a te Josip Andučić, predsjednik Gradske organizacije Narodne stranke-Reformisti, istaknuvši razloge pristupanja koaliciji i podrške kandidatima.

U nastavku su predstavljeni životopisi kandidatkinja za zamjenice gradonačelnika, Martine Malović Brnić i Adeline Ivković te kandidata za gradonačelnika Vlade Andučića.

Nakon toga Vlado Andučić je prezentirao rezultate u mandatu 2013.-2017. kroz rad u predstavničkom tijelu i izvršnoj vlasti Grada Siska, Kluba vijećnika HNS-a HSU-a u Gradskom vijeću Grada Siska te rezultate managera HNS-a u trgovačkim društvima za koja su preuzeli odgovornost (Gradska tržnica, Auto promet, Vodoopskrba Kupa) kao i pročelnika Upravnog odjela za financije i proračun u Gradskoj upravi, te pojasnio inzistiranje HNS-a i HSU-a tijekom cijelog mandata na transparentnosti i odgovornom poslovanju, nultoj stopi tolerancije političkoj korupciji te viziji Siska kao grada odgovornog vodstva, uključenih građana ali cjelokupne stručne i poduzetničke javnosti.

Andučić je predstavio misiju, viziju i ciljeve te strateške projekte i odrednice koalicije "SKupa" u mandatu 2017.-2021., pri čemu je naglasak stavio na stvaranje preduvjeta za zapošljavanje kroz razvoj obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva te komunalno uređenje poslovnih zona.

Od strateških projekata u mandatu koji slijedi posebno je istakao otkup i dovršenje sportske dvorane na obilaznici, nastavak aktivnosti na pripremi izgradnje nove luke Crnac, prvu fazu projekta korištenja jodne vode i razvoja zdravstvenog turizma te zaštitu ruralnog dijela grada od poplava i zaobalnih voda.

Na sinoćnjem skupu predstavljeni su svi kandidati s liste za Gradsko vijeće Grada Siska, koalicije sisačkog građanskog centra "SKupa". Skup je završen prigodnim domjenkom, koji je bio i prigoda za razmjenu mišljenja i definiranja aktivnosti u kampanji u neformalnoj atmosferi.

 

Preneseno s: http://portal53.hr/?p=15391

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS