face O  youtube
19.05.2017.
Poruka Vlade Andučića

Poštovane Siščanke i Siščani,nalazimo se neposredno pred lokalnim izborima i to je prigoda da razmislite kakav Sisak zaista želite.Sisak u kojem će te sa svojom djecom i unucima razgovarati preko...

Dalje...
27.04.2017.
Predstavljanje koalicije “SKupa”
Predstavljanje koalicije “SKupa”

Predstavljanje kandidata za izvršnu vlast i predstavničko tijelo koalicije sisačkog građanskog centra "SKupa" na predstojećim izborima održano je u Hotelu Panonija. Kandidat za gradonačelnika Vlado Andučić je naglasio kako Sisak vidi...

Dalje...
17.03.2017.
Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna
Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna

 Sisački HNS održao je 16. ožujka 2017. u banket sali Hotela Panonija, 8. Javnu tribinu pod nazivom "Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna." "Večeras se nećemo...

Dalje...
19.01.2017.
Intervju Vlade Andučića, nST, 19. siječnja 2016.g.

HNS LD Ogranak Zeleni brijeg - Siječanj 2014.

PRED NOVIM IZAZOVIMA...

 

Prva subota u 2014. godini, prvi sastanak predsjednika podružnice i zamjenika gradonačelnice Siska, gospodina Vlade Andučića sa vodstvom ogranka Zeleni brijeg. Tema, mjere poboljšanja uvjeta života u ovom prekrasnom dijelu Siska omeđenom Odrom, Kupom i Savom. Uz niz konstruktivnih prijedloga članova ogranka, za poboljšanje kvalitete života u ovom dijelu grada, g. Andučić se osvrnuo na izniman uspjeh Gradske vlasti, kojim se uz konsenzus svih političkih opcija, postigao dogovor i kreće se u završetak projekta vrtić Zeleni brijeg. Sa povećanjem vrtićkih kapaciteta, osim otvaranja novih radnih mjesta, osigurati će se upis djece koja u proteklim godinama nisu uspijevala dobiti mjesto u vrtiću, te i na taj način, nastojati zadržati mlade obitelji u našem gradu. Vodstvo ogranka, zainteresirano za status realizacije vlastitog Prijedloga programa infrastrukturnih zahvata, dobilo je potvrdu o realizaciji prijedloga obnove dječjih igrališta na području Zelenog brijega te naputke za daljnji angažman za realizaciju, većih infrastrukturnih zahvata. Sve razvojne projekte na području grada Siska, vodstvo ogranka je obećalo podržati kroz vlastiti angažman te radom sa ostalim političkim subjektima, kako bi se poboljšala kvaliteta života u gradu i kako bi politika uistinu bila u službi grada i njegovih građana.

 

HNS LD Ogranak Zeleni brijeg

Dana 19. rujna 2013. na izbornoj skupštini ogranka, izabrano je novo vodstvo. 

ZELENI BRIJEG IZABRAO NOVO VODSTVO

Vedran Bubalo - Predsjednik ogranka

Dragutin Selanec - Podpredsjednik ogranka

Sandra Kolar - Tajnica

Članovi predsjedništva: Adelina Ivković, Tatjana Mihić Marjanović, Ismet Salihi, Ivan Đumbir, Robert Simić, Davor Ivičinec, Matija Ivičinec, Darko Končar, Violeta Jelić, Siniša Kolar.

 

Program rada ogranka:

Prijedlog programa infrastrukturnih zahvata na području mjesnog ogranka Zeleni brijeg

 

Ogranak Zeleni brijeg

 Sisak 15. rujna 2011. - SISAČKI NARODNJACI OSNOVALI NOVI OGRANAK "ZELENI BRIJEG"

Praksa ugodnih druženja sisačkih narodnjaka nastavljena je i ovaj tjedan Izbornom skupštinom ogranka "ZELENI BRIJEG". Izborna skupština održana je u prostorijama mjesnog odbora Zeleni brijeg. Za predsjednika ogranka jednoglasno je izabran Vedran Bubalo,  za potpredsjednicu Violeta Jelić, dok će dužnost tajnika obavljati Stjepan Werft. Za članove predsjedništva izabrani su Matija Ivičinec i Ivan Đumbir.
 
Ono što krasi većinu novih dužnosnika ovog ogranka je njihova mladost, dok je želja da daju svoj doprinos poboljšanju života na području rada ovog ogranka ono što je zračilo prostorijom. Nakon izbora dužnosnika nastavljeno je ugodno druženje uz niz ideja kako poboljšati rad ogranka i riješiti neke od problema  na području Zelenog brijega.
 
Narodnjačka scena grada Siska obogaćena je još jednim ogrankom čiji potencijal je zaista izniman a kada se on razvije, život na Zelenom brijegu biti će obogaćen nizom kreativnih rješenja problema koji muče ovaj dio grada. 
Na rastanku svi su bili jedinstveni da za budućnost narodnjaštva u Sisku zaista ne treba brinuti.
 

Galerija slika

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS