face O  youtube
19.05.2017.
Poruka Vlade Andučića

Poštovane Siščanke i Siščani,nalazimo se neposredno pred lokalnim izborima i to je prigoda da razmislite kakav Sisak zaista želite.Sisak u kojem će te sa svojom djecom i unucima razgovarati preko...

Dalje...
27.04.2017.
Predstavljanje koalicije “SKupa”
Predstavljanje koalicije “SKupa”

Predstavljanje kandidata za izvršnu vlast i predstavničko tijelo koalicije sisačkog građanskog centra "SKupa" na predstojećim izborima održano je u Hotelu Panonija. Kandidat za gradonačelnika Vlado Andučić je naglasio kako Sisak vidi...

Dalje...
17.03.2017.
Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna
Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna

 Sisački HNS održao je 16. ožujka 2017. u banket sali Hotela Panonija, 8. Javnu tribinu pod nazivom "Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna." "Večeras se nećemo...

Dalje...
19.01.2017.
Intervju Vlade Andučića, nST, 19. siječnja 2016.g.

Ogranci Odra, Stupno i Staro Praćno

altSisak 15. veljače 2012. - SISAČKI NARODNJACI NASTAVILI ŠIRENJEM MREŽE FORMIRANJEM  DVAJU  NOVIH OGRANKA

Sjednica proširenog predsjedništva Podružnice HNS-a Sisak sa dvije Izborne skupštine ogranaka bila je mala  svečanost za sisačke narodnjake i to iz dva razloga,  zbog dostizanja dvoznamenkastog broja ogranaka, a potom i zbog formiranja dvaju ogranaka izvan užeg dijela grada,  gdje  smo krajem prošle godine dovršili izgradnju mreže ogranaka.

U sklopu aktivnosti na unapređenju rada stranke, kao i poticanja stranačkih aktivnosti u pojedinim dijelovima grada, u zgradi političkih stranka u Sisku, održane su 15.02.2012. godine dvije Izborne skupštine ogranaka, i to Izborna skupština ogranka SELA, na kojoj su izabrani slijedeći dužnosnici:

• Predsjednik ogranka, gospodin  Branko Majcan
• Potpredsjednik ogranka, gospodin  Fahrudin Omerčević
• Tajnik ogranka, gospodin  Tomo Perković

Nakon toga održana je Izborna skupština ogranka ODRA SISAČKA, STUPNO, STARO PRAĆNO na kojoj su izabrani slijedeći dužnosnici:
• Predsjednik ogranka, gospodin Ratimir Curić
• Potpredsjednik ogranka, gospodin Saša Čučković
• Tajnica ogranka, gospođa Nataša Skrbin

Izabrani dužnosnici obratili su se skupu sa osnovnim naglascima iz programa rada kao i neposrednim aktivnostima u idućem razdoblju. Angažiranost i rad na jačanju članstva kao i priprema programa razvoja ogranaka bili su jasno istaknuti kao osnovne polazišne točke budućeg rada.

Radu izbronih skupština nazočili su  dožupanica SMŽ gospođa Mira Harcet i predsjednik županijske organizacije HNS-a gospodin Ivan Nekvapil, koji su se prigodnim rječima obratili skupu i zaželjeli uspješan rad novoizabranim čelnicima ogranaka.

Entuzijazam i opredijeljenost narodnjačkoj ideji koji su dominirali u nastupima, daju nam za pravo da budemo optimisti kada je riječ o budućnosti ovih novoformiranih ogranaka, ali i širenja narodnjačkih ideja  na širem području grada. Po okončanju Izbornih skupština nastavljeno je ugodno narodnjačko druženje uz živu raspravu oko formiranja i početka rada interesnih odbora koji bi u iduća  dva mjeseca trebali iznjedriti pojedine segmente programa za predstojeće lokalne izbore, koje bi potom posebna radna skupina objedinila u narodnjački program za Sisak.

 

Galerija slika

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS