face O  youtube
19.05.2017.
Poruka Vlade Andučića

Poštovane Siščanke i Siščani,nalazimo se neposredno pred lokalnim izborima i to je prigoda da razmislite kakav Sisak zaista želite.Sisak u kojem će te sa svojom djecom i unucima razgovarati preko...

Dalje...
27.04.2017.
Predstavljanje koalicije “SKupa”
Predstavljanje koalicije “SKupa”

Predstavljanje kandidata za izvršnu vlast i predstavničko tijelo koalicije sisačkog građanskog centra "SKupa" na predstojećim izborima održano je u Hotelu Panonija. Kandidat za gradonačelnika Vlado Andučić je naglasio kako Sisak vidi...

Dalje...
17.03.2017.
Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna
Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna

 Sisački HNS održao je 16. ožujka 2017. u banket sali Hotela Panonija, 8. Javnu tribinu pod nazivom "Slučaj Ledena dvorana - ušteda 2 ili dodatnih 29 milijuna kuna." "Večeras se nećemo...

Dalje...
19.01.2017.
Intervju Vlade Andučića, nST, 19. siječnja 2016.g.

Priprema izbornih aktivnosti u ograncima

SISAČKI LIBERALNI DEMOKRATI SPREMNO ULAZE U IZBORNE AKTIVNOSTI U OGRANCIMA

4. rujna 2013. godine održana je proširena sjednica Predsjedništva HNS-ove Podružnice Sisak. Glavne teme su bile organizacija i priprema ogranaka i Podružnice za predstojeće unutarstranačke izbore. Predsjednici ogranaka izložili su izborne ciljeve te su iznijeli prijedloge za poboljšanje kvalitete života u svojim zajednicama. Također, najavili su akcije koje će se sprovoditi ujesen. Vlado Andučić, predsjednik Podružnice, motivirao je sve članove za kandidaturu na predstojećim izborima, s posebnim naglaskom na Mladima i Ženama HNS-a. Ponovo je pozvao sugrađane neka se jave sa svim prijedlozima poboljšanja kvalitete života u našem gradu.

 

 

 

Inventura rada s ograncima

 altSISAČKI  NARODNJACI NASTAVLJAJU SA INVENTUROM RADA U OGRANCIMA

Posljednjih desetak dana sisački narodnjaci održali su niz izvještajnih i izbornih skupština. Bila je to prilika da se analizira stanje i definiraju zadatci u razdoblju do održavanja lokalnih izbora, ali isto tako da se izaberu nova vodstva tamo gdje je to bilo nužno obzirom na zadatke pred kojima se nalazimo. Tako je ogranak Sisak Novi dobio novo vodstvo koje će u idućem razdoblju voditi gospodin Krešimir Erjavec, dok će ogranak Galdovo Kaptolsko voditi gospođa Ljiljana Križanić. Ogranak Zeleni brijeg održao je Izvještajnu skupštinu. Bila je to prilika da se analizira dosadašnji radi i definiraju zadatci u narednom razdoblju. Ono što je bitno za sva tri stranačka druženja je da se još snažnije da naglasak na unutarstranačku komunikaciju, koju je nužno pojačati i obogatiti posebice što se u posljednjih nekoliko mjeseci članstvo udvostručilo. Danas se sisački narodnjaci nalaze na polovici puta. Pet ogranaka  napravilo je inventuru stanja, definiralo zadatke za iduće razdoblje, izvršilo osnaživanje vodstva gdje je to bilo potrebno i napunilo baterije za aktivnosti koje su neposredno pred nama. Slijedećih desetak dana održati će se Izvještajne skupštine preostalih pet ogranaka i tada ćemo biti spremni  za prijelaz u višu brzinu. Dosadašnja iskustva govore da su narodnjaci vrlo dobro detektirali problematiku u dosadašnjem funkcioniranju i pokrenuli niz korektivnih radnji. Osnivanje i start rada Interesnog odbora Ženske inicijative samo je zaokružio ove aktivnosti. Spoj mladosti i iskustva po ograncima garancija su daljnjeg jačanja, kao i jasnog nastupa u pojedinim dijelovima našeg rada. Značaj unutarstranačke komunikacije i poduzete aktivnosti na tom planu garancija su daljnjeg jačanja narodnjačkih ideja u našem gradu, ali i učvrščivanja odnosa kako u samim ograncima, tako i suradnji među njima razmjenom iskustava o načinu pristupa političkom radu u pojedinim sredinama.

 

Galerija slika

Ogranak Vrbina i Predgrađe

altSisak 8. prosinca 2011. - SISAČKI NARODNJACI DOVRŠILI IZGRADNJU MREŽE OGRANAKA NA PODRUČJU GRADA SISKA

Sjednica proširenog predsjedništva Podružnice HNS-a Sisak te dvije Izborne skupštine ogranaka bile su mala svečanost za sisačke narodnjake, i to iz dva razloga,  zbog postignutih rezultata izbora u 6. Izbornoj jedinici, a potom zbog formiranja dvaju ogranaka Vrbina i Predgrađe, čime smo dovršili izgradnju mreže ogranaka u gradu Sisku. Na području grada mi imamo izgrađenu mrežu od osam ogranaka koji pokrivaju cjelokupno područje Grada.

U sklopu aktivnosti na unapređenju rada stranke, kao i poticanja stranačkih aktivnosti u pojedinim dijelovima grada, u zgradi političkih stranka u Sisku, održane su 08.12.2011. godine dvije Izborne skupštine ogranaka, i to Izborna skupština ogranka  Vrbina, na kojoj su izabrani slijedeći dužnosnici:
• Predsjednik ogranka, gospodin Darko Majić,
• Potpredsjednik ogranka, gospodin Vladimir Miletić
• Tajnik ogranka, gospođa Martina Malović Brnić,

 Nakon toga održana je Izborna skupština ogranka Predgrađe, na kojoj su izabrani slijedeći dužnosnici:
• Predsjednik  ogranka, gospodin Domagoj Ivanović,
• Potpredsjednik ogranka, gospodin Nikola Avramovski,
• Tajnik ogranka, gospođica Ivana Vuković,

Izabrani dužnosnici obratili su se skupu sa  osnovnim naglascima iz programa rada kao i neposrednim aktivnostima u idućem razdoblju. Angažiranost i rad na jačanju članstva kao i priprema programa razvoja ogranaka bili su jasno istaknuti kao osnovne polazišne točke budućeg rada.

Entuzijazam i opredijeljenost narodnjačkoj ideji koji su dominirali u nastupima daju nam za pravo da budemo optimisti kada je riječ o budućnosti ovih novoformiranih ogranaka, ali i širenja narodnjačkih ideja u Sisku. Po okončanju Izbornih skupština nastavljeno je ugodno narodnjačko druženje u jednom sisačkom lokalu na obali Kupe.
 

 

Galerija slika

Ogranci Odra, Stupno i Staro Praćno

altSisak 15. veljače 2012. - SISAČKI NARODNJACI NASTAVILI ŠIRENJEM MREŽE FORMIRANJEM  DVAJU  NOVIH OGRANKA

Sjednica proširenog predsjedništva Podružnice HNS-a Sisak sa dvije Izborne skupštine ogranaka bila je mala  svečanost za sisačke narodnjake i to iz dva razloga,  zbog dostizanja dvoznamenkastog broja ogranaka, a potom i zbog formiranja dvaju ogranaka izvan užeg dijela grada,  gdje  smo krajem prošle godine dovršili izgradnju mreže ogranaka.

U sklopu aktivnosti na unapređenju rada stranke, kao i poticanja stranačkih aktivnosti u pojedinim dijelovima grada, u zgradi političkih stranka u Sisku, održane su 15.02.2012. godine dvije Izborne skupštine ogranaka, i to Izborna skupština ogranka SELA, na kojoj su izabrani slijedeći dužnosnici:

• Predsjednik ogranka, gospodin  Branko Majcan
• Potpredsjednik ogranka, gospodin  Fahrudin Omerčević
• Tajnik ogranka, gospodin  Tomo Perković

Nakon toga održana je Izborna skupština ogranka ODRA SISAČKA, STUPNO, STARO PRAĆNO na kojoj su izabrani slijedeći dužnosnici:
• Predsjednik ogranka, gospodin Ratimir Curić
• Potpredsjednik ogranka, gospodin Saša Čučković
• Tajnica ogranka, gospođa Nataša Skrbin

Izabrani dužnosnici obratili su se skupu sa osnovnim naglascima iz programa rada kao i neposrednim aktivnostima u idućem razdoblju. Angažiranost i rad na jačanju članstva kao i priprema programa razvoja ogranaka bili su jasno istaknuti kao osnovne polazišne točke budućeg rada.

Radu izbronih skupština nazočili su  dožupanica SMŽ gospođa Mira Harcet i predsjednik županijske organizacije HNS-a gospodin Ivan Nekvapil, koji su se prigodnim rječima obratili skupu i zaželjeli uspješan rad novoizabranim čelnicima ogranaka.

Entuzijazam i opredijeljenost narodnjačkoj ideji koji su dominirali u nastupima, daju nam za pravo da budemo optimisti kada je riječ o budućnosti ovih novoformiranih ogranaka, ali i širenja narodnjačkih ideja  na širem području grada. Po okončanju Izbornih skupština nastavljeno je ugodno narodnjačko druženje uz živu raspravu oko formiranja i početka rada interesnih odbora koji bi u iduća  dva mjeseca trebali iznjedriti pojedine segmente programa za predstojeće lokalne izbore, koje bi potom posebna radna skupina objedinila u narodnjački program za Sisak.

 

Galerija slika

Ogranak Sisak Novi i 22. lipanj

Sisak 8. rujna 2011. - SISAČKI NARODNJACI NASTAVILI AKTIVNOSTI JAČANJA MREŽE OGRANAKA NA PODRUČJU GRADA

U sklopu aktivnosti na unapređenju rada stranke, kao i poticanja stranačkih aktivnosti u pojedinim dijelovima grada, u zgradi političkih stranka u Sisku, održane su 08.09.2011. dvije Izborne skupštine ogranaka. U 18 sati održana je Izborna skupština ogranka  22 lipanj, na kojoj su izabrani slijedeći dužnosnici:

  • Predsjednik ogranka, gospodin  Nikola  Bjelanović,
  • Potpredsjednik ogranka, gospodin  Mirsad Dolić,
  • Tajnik ogranka, gospođa  Jagoda Nukić,

 

Nakon toga u 19 sati održana je Izborna skupština ogranka Sisak Novi, na kojoj su izabrani slijedeći dužnosnici:

  • Predsjednica  ogranka, gospođa Katica Kajgana,
  • Potpredsjednik ogranka, gospodin  Branko Božić,
  • Tajnica  ogranka, gospođa Vesna Milakara,

Izabrani dužnosnici obratili su se skupu sa  osnovnim naglascima iz  programa   rada kao i neposrednim aktivnostima  u idućem razdoblju. Angažiranost i rad na jačanju članstva kao i priprema programa razvoja ogranaka bili su  jasno istaknuti kao osnovne polazišne  točke budućeg rada.

Entuzijazam i opredijeljenost narodnjačkoj ideji koji su dominirali u nastupima  daju nam za pravo da budemo optimisti kada je riječ o budućnosti ovih novoformiranih ogranaka, ali i širenja narodnjačkih ideja u Sisku. Po okončanju Izbornih skupština nastavljeno je ugodno narodnjačko druženje  na  terasi jednog  sisačkog  ugostiteljskog  objekta.

 

Galerija slika

© Copyright 2012, Sva prava pridržana, HNS